Barça
Esports Barça 25/07/2011

Sense novetats de Cesc Fàbregas

Ni Bartomeu ni Zubizarreta han volgut parlar del jugador de l'Arsenal, i el vicepresident s'ha limitat a dir: "El cas Cesc segueix com estava, va pel camí que va"

Albert Solé
1 min
Rosell diu que no es tornaran "bojos" per Cesc

BarcelonaCom era previsible, tot i que els periodistes hi han insistit, ni el director esportiu, Andoni Zubizarreta, ni el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, han explicat si hi ha hagut algun canvi en les negociacions sobre Cesc Fàbregas. "El cas Cesc segueix com estava, va pel camí que va", s'ha limitat a dir Bartomeu, que ha afegit: "Tenim diferents encàrrecs de la secretaria tècnica, i farem el que puguem amb el pressupost i amb el temps que ens quedi".

El vicepresident del Barça deia això perquè com que la prioritat de Guardiola era Alexis, un cop fitxat, amb els diners que quedin a la caixa intentaran fer l'operació Cesc. Bartomeu ha estat aquest cap de setmana a Londres per tancar el traspàs d'Oriol Romeu al Chelsea, i és lògic que també hagi passat a veure els directius de l'Arsenal per seguir negociant per Cesc.

stats