BARÇA
Esports Barça 05/12/2012

Tito Vilanova: "Messi té un cop. L'han estat mirant els doctors i fa la sensació que no és res mes"

L'entrenador del Barça ha parlat després de l'empat contra el Benfica al Camp Nou, en l'últim partit de la fase de grups de la Champions

Martí Molina
2 min
Tito Vilanova, contra el Benfica

BarcelonaTito Vilanova ha parlat després del partit entre el Barça i el Benfica, que ha acabat amb empat a zero. Un matx intranscendent per als blaugranes, que ja estaven classificats per als vuitens de final com a primers de grup. Tanmateix, l'atenció mediàtica ha fet un gir copernicà quan Messi ha rebut un cop al genoll i l'han retirat amb llitera.

De fet, el tècnic del Barça ha parlat sobre això, i ha volgut calmar els ànims dels culers: "És un cop. L'han estat mirant els doctors. Estem esperant la prova [ressonància magnètica] i fa la sensació que no és res més. El temps estimat de baixa no el sabem, dependrà de la seva evolució", ha dit d'entrada. Posteriorment, ha justificat que Messi participés tot i ser un partit intranscendent. "Faria jugar a Messi malgrat que no hi hagués un rècord proper. Sempre ho he fet. Perquè també li serveix com a entrenament físic. Tenia pensat que no jugaria d'entrada, i si hagués estat exclusivament pel rècord l'hauríem fet jugar d'inici".

Qüestionat una vegada i una altra sobre el temps de baixa que estarà Messi, Vilanvoa ha reiterat que no ho sabria del cert fins que s'acabessin les proves mèdiques, però no tancava la porta a cap possibilitat. "El més important és descartar que no sigui cap lesió que el deixi fora un temps més llarg. Tot és possible, com que només sigui un cop i pugui jugar al camp del Betis".

Sobre el partit, que ha acabat amb empat a zero, ha dit. "El Benfica ens ha dificultat en la sortida de la pilota. Allà no va ser així. Davant teníem un bon equip, que va estar a punt d'eliminar el campió la temporada passada a la Champions. És bo veure com juguen els del filial i sempre és bo que ho facin 8 o 9 de titulars".

L'eliminatòria de vuitens

Tito Vilanova no s'ha volgut mullar sobre el rival a vuitens de final, i s'ha limitat a repetir que sigui quin sigui, serà un enfrontament complicat. "L'eliminatòria de vuitens sempre ha estat complicada per nosaltres. Recordo que contra l'Arsenal al Camp Nou vam estar a punt de quedar fora a l'últim minut. Sigui quin sigui el rival, serà fort i difícil". I també ha opinat sobre la diferència entre quedar primer o segon de grup. "En principi tots volem quedar primers per jugar la tornada a casa. Però molts cops el que té la tornada a casa també perd. En qualsevol cas, penso que és la ronda més difícil perquè vens de dos mesos sense Champions. Quan passes això, sembla que després sigui tot més seguit".

stats