Barça
Esports Barça 02/06/2011

Bojan: "Jo no estic per abaratir el fitxatge de ningú"

En declaracions a diferents mitjans, el jugador del Barça ha dit que el seu objectiu és "jugar sempre en el club blaugrana" i "aportar moltes coses"

Redacció
1 min
Alberto Lopo fa falta a Bojan Krkic.

BarcelonaBojan Krkic està a la selecció però pensa en el Barça. I pensa en el seu futur, que veu a l'entitat blaugrana per molts anys. "Sóc jugador del Barça. El meu objectiu i la meva il·lusió és jugar sempre en aquest club. Estic molt content de com ha acabat la temporada, de tot el que s'ha aconseguit".

En declaracions a la cadena Cope, Bojan ha reconegut que està "orgullós del potencial" que té, del què ha demostrat ja amb 20 anys i espera "poder aportar més coses i estar molts anys al Barça".

Ara, el davanter també ha parlat per diferents televisions, a les que ha deixat clar que no és veu formant part de cap operació per abaratir el preu de fitxatges. "Jo no estic per abaratir el preu de ningú, vull seguir al Barça", ha dit.

Sobre Rossi, Bojan ha dit que "és un molt bon jugador". "Ho ha demostrat amb gols i joc. Té molta qualitat i és molt complet. Encaixaria al Barça".

També ha valorat el fet de no haver jugat en la final de la Lliga de Campions a Wembley. "A qualsevol jugador li agradaria tenir minuts. No va poder ser, però el més positiu és que vam guanyar la Champions. Sóc molt jove i espero poder jugar-ne més". En aquest sentit, Bojan s'ha mostrat confiat que "s'ha fet una temporada històrica" i que "el cicle continuarà".

stats