Barça
Esports Barça 19/07/2011

Zubizarreta: "Hem entès que estem en la part final de la negociació i per això deixem que Bojan no vingui a entrenar"

Guardiola ha reconegut que entén que Bojan vulgui jugar més i per això el deixen marxar, però que si al final es quedés necessitaria igualment un altre davanter

Albert Solé
1 min
Zubizarreta i Guardiola, a la ciutat esportiva

Sant Joan DespíZubizarreta i Guardiola van reconèixer obertament que la sortida de Bojan és imminent, i que per això han permès que no comenci a entrenar amb la resta del grup. "La proposta amb el Roma està treballada, però tot té els seus ritmes, i per això hem entès que estem en la part final de la negociació i per això deixem que Bojan no vingui a entrenar. Es tancarà en breu, estem en la recta final", ha comentat el director esportiu.

El tècnic, per la seva banda, ha sigut també molt clar amb la situació del davanter de Linyola: "Amb tota la normalitat ell vol participar més del que jo com a entrenador li he donat en aquests anys, necessita més minuts dels que jo li dono. Ha presentat l'oferta del Roma, i quan un jugador no vol estar sé que se l'ha de deixar sortir", i ha afegit: "A Jeffren, a diferència de Bojan, l'hem convençut que el millor per a ell és jugar més amb la seva edat". Guardiola també ha assegurat que si Bojan al final es quedés, seguiria necessitant un altre davanter, que ell vol que sigui Alexis.

stats