Barça
Esports Barça 06/05/2011

Bojan ja s'entrena amb el grup

Després de gaudir d'uns dies de descans, la primera plantilla del Barça s'ha exercitat a la ciutat esportiva, amb la novetat de Bojan, que ja ha fet part del treball amb l'equip

Redacció
1 min
Bojan Krkic en una sessió d'entrenament.

BarcelonaDesprés de dos dies de festa després de segellar la classificació per a la final de Wembley, el Barça ha tornat aquest divendres als entrenaments, que han tingut lloc a la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. Avui era la primera de les tres sessions que el cos tècnic ha programat abans de rebre l'Espanyol al Camp Nou.

Bojan Krkic, que el 9 d’abril contra l'Almeria va patir una ruptura parcial del lligament encreuat posterior del genoll esquerre, ha pogut fer part del treball amb el grup, i ha escurçat en més de dues setmanes el temps de baixa que se li havia diagnosticat inicialment.

L'altra notícia de la sessió és que Puyol i els lesionats Adriano i Maxwell han fet treball específic de recuperació. L'únic que no s'ha pogut veure sobre la gespa ha estat a Milito, que ha estat exercitant-se al gimnàs per recuperar-se del trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cuixa esquerra.

stats