Publicitat
Publicitat

Barça

La Graderia d'ONA fm va dir aquest dimecres que l'Arsenal havia refusat l'oferta

Bartomeu va viatjar a Londres per presentar una oferta per Cesc

El vicepresident esportiu del Barça va viatjar a Londres per parlar amb els dirigents de l'Arsenal i presentar-los la primera oferta formal pel migcampista: 30-35 milions d'euros

Segons ha transcendit, el vicepresident esportiu del Barça, Josep Maria Bartomeu, va viatjar la setmana passada a Londres per negociar el fitxatge de Cesc Fàbregas amb els dirigents del club londinenc. Com ja s'havia anunciat, el Barça va fer la primera oferta formal per Cesc, entre 30 i 35 milions d'euros, una quantitat inferior de la que l'Arsenal demana pel jugador d'Arenys de Mar: 55 milions.

Ara és el club londinenc qui té l'oferta del Barça sobre la taula i va informar que l'estudiarà. Tot i això, ahir el programa La Graderia d'ONA fm va anunciar que l'Arsenal havia refusat la primera oferta del conjunt blaugrana per Cesc, així que és d'esperar que l'estratègia d'un club i l'altre segueixi avançant en els propers dies. El Barça, però, ja ha fet saber que no superarà la barrera dels 40 milions d'euros per recuperar el migcampista d'Arenys de Mar.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT