FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Barça 08/09/2015

Els clubs de la Champions donaran un euro per entrada venuda per ajudar els refugiar sirians

El Barça, en converses amb l'Ajuntament de Barcelona, prepara una gran campanya global per recaptar diners amb fins humanitaris

Ara
1 min
01. Bartomeu i el seu equip de directius, amb Jordi Cardoner de número dos.  02. Joan Laporta i Éric Abidal, l’aposta esportiva del precandidat.

BarcelonaLa primera i segona jornada de la Lliga de Campions i l'Europa League tindran caràcter humanitari. L'ECA, l'Associació de Clubs Europeus, ha decidit en una assemblea celebrada aquest dimarts que destinarà un euro per cada entrada venuda a ajudar els refugiats sirians que estan arribant a Europa fugint del conflicte que assola el seu país. En el cas del Barça, es tractarà del partit del 29 de setembre, contra el Bayer Leverkusen. Cada entrada que es vengui per aquest partit al Camp Nou suposarà un euro per destinar a fins humanitaris. L'ECA centralitzarà aquestes ajudes i les farà arribar a diferents organitzacions europees d'ajuda als refugiats. En total, s'espera que s'aconsegueixin gairebé 3 milions d'euros.

D'altra banda, el Barça està ultimant com articularà la campanya per ajudar els refugiats sirians. S'està en converses amb l'Ajuntament de Barcelona per lligar l'aportació del club blaugrana, que no serà una aportació directa com va fer el Reial Madrid (un milió d'euros), i que anirà destinada a ajudar els refugiats sirians que arribaran a Catalunya properament. El Barça vol que sigui una campanya de conscienciació, i participativa, que arribi a tots els seguidors que té el club arreu del món aprofitant les múltiples plataformes digitals en què el Barça és líder.

stats