Futbol - Champions femenina
Esports Barça 30/09/2019

El Minsk, rival del Barça femení a vuitens

L'anada es jugarà a Sant Joan Despí els dies 16 o 17 d'octubre i la tornada a Bielorússia a finals de mes

Natalia Arroyo
2 min
Imatge de Karen Carney i Nadine Kessler durant el sorteig de la UEFA

BarcelonaEl Barça haurà de viatjar a Bielorússia a finals d'octubre per tancar la ronda de vuitens de final. En el sorteig de Champions fet aquest dilluns a Nyon, l'equip blaugrana ha quedat emparellat amb el Minsk, el primer club del seu país que aconsegueix avançar fins a aquesta ronda europea. El conjunt bielorús, a més, és un dels quatre equips que han començat la competició des de la ronda de classificació. A setzens de final va eliminar el Zuric per un global d'1-4 i a l'agost va batre el Zhytlobud ucraïnès, l'Split croat i el Bettembourg luxemburguès. La davantera nigeriana Emuidzhi Oghiabekhva, amb sis dianes, va ser la màxima golejadora de la fase de classificació. També és la principal amenaça del Minsk.

El partit d'anada es jugarà a l'estadi Johan Cruyff de Sant Joan Despí els dies 16 o 17 d'octubre, mentre que la tornada en terres bielorusses queda per a finals de mes. El primer xoc enganxarà el Barça entre els partits a Huelva davant l'Sporting i preparant la visita del Logronyo, mentre que la tornada serà després d'enfrontar-se al Madrid CFF fora de casa i abans de rebre al Llevant. El conjunt granota també va ser el rival de Lliga de les catalanes la temporada passada, després d'haver de viatjar fins al Kazakhstan per jugar davant del BIIK Kazigurt. El partit es va haver d'ajornar per una gastroenteritis que va afectar més de mitja plantilla.

Imatge dels emparellaments de vuitens

Menys sort per a l'Atlètic de Madrid

Per a aquesta ronda encara ha tingut valor el quoficient acumulat dels equips i el Barça, quart al rànquing UEFA amb 91.160 punts, ha format part del bombo 1. No ha tingut la mateixa sort l'Atlètic de Madrid, que amb 33.160 punts tenia la bola al bombo dels no caps de sèrie. Les matalasseres, que van patir per superar l'Spartak Subotika serbi a la ronda anterior, s'enfrontaren ara al Manchester City, contra qui ja van haver de jugar la temporada passada. Els records per a les madrilenyes són bons, perquè van poder eliminar un dels equips més potents del continent. L'equip de José Luis Sánchez Vera hauria pogut evitar aquesta sort en el sorteig, que inicialment l'havia creuat amb l'Slavia de Praga, però com que només quedaven dues boles per sortejar i eren de dos equips anglesos (que no poden enfrontar-se entre ells a vuitens), s'ha desplaçat el nom de l'Atlètic al següent enfrontament.

Aquests són els partits de la ronda de vuitens:

Glasgow City - Brondby IF

Barça - FC Minsk

BIIK Kazigurt - FC Bayern Munic

Olympique de Lió - Fortuna Hjorring

París Saint-Germain - Breidablik

Wolfsburg - Twente

Slavia Praga - Arsenal

Manchester City - Atlètic de Madrid

stats