BARÇA
Esports Barça 16/10/2012

El Barça estudia construir el nou Camp Nou als terrenys del Campus Universitari de la UB

El directiu del Barça Jordi Moix ha assegurat a 'Esports Cope' que han descartat ubicar el nou estadi a la Zona Franca i al Fòrum per motius d'accés

Ara
1 min

BarcelonaEl directiu de l'àrea econòmica i estratègica del Barça, Jordi Moix, ha assegurat aquest dimarts a 'Esports Cope' que el Barça està estudiant construir el nou Camp Nou als terrenys del Campus Universitari de la Universitat de Barcelona. "No contemplem construir-lo fora del municipi de Barcelona. Ja hem descartat la Zona Franca i el Fòrum per motius d'accés. Tenim sobre la taula els terrenys del Campus Universitari i allà físicament hi cap. Estem valorant la implantació de l'estadi i el pavelló, a més de l'accessibilitat i la connectivitat que hi tenim", ha comentat Moix.

El directiu blaugrana ha dit que "és una possibilitat" construir el nou estadi just en els terrenys que ara ocupa el Camp Nou, fent una reordenació de l'espai, i ha afegit: "Tampoc descartem la rehabilitació. I també estem analitzant la possibilitat de la construcció d'un nou estadi tocant a l'actual".

Preguntat sobre si els abonats pagaran el mateix tant si es fa una remodelació de l'estadi com si se'n construeix un de nou, Moix ha dit: "La inversió costa uns diners, i permetria oferir més confort i més serveis, i volem avaluar això: quants socis amb abonament, si els donéssim més serveis, estarien disposats a pagar més per tenir millors prestacions. I evidentment aquest nou confort tindrà un preu".

stats