BARÇA
Esports Barça 27/09/2012

El Barça confirma que per al clàssic, al Camp Nou hi haurà tres representants palestins i el soldat israelià Shalit

El club ha fet un comunicat oficial davant l'allau d'informacions sobre aquest tema. L'ambaixada palestina també ha demanat tres invitacions per veure el Barça-Madrid

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça ha fet un comunicat oficial per explicar les informacions relacionades amb la presència del ciutadà israelià Gilad Shalit al Camp Nou amb motiu del Barça-Madrid. El club deixa clar que no ha convidat el sergent israelià i que només "ha acceptat la petició de presenciar un partit des d'una localitat de l'Estadi, coincidint amb una visita a Barcelona".

De la mateixa manera, el Barça explica que també ha acceptat la sol·licitud de l'ambaixada palestina, que ha demanat tres invitacions per a Musa Amer Odeh, ambaixador de l'Autoritat Palestina; Jibril Rajoub, president de la Unió Palestina de Futbol, i per al futbolista palestí Mahmoud al Sarsak, que va estar empresonat a Israel durant tres anys i durant aquest període es va declarar en vaga de fam. Al Sarsak va ser alliberat aquest estiu.

El Barça explica que el club "sempre ha estat un punt de trobada i sempre ha volgut contribuir a fomentar la pau i l'enteniment a l'Orient Mitjà", i en cita dos exemples: el primer, la visita del president de l'Autoritat Nacional Palestina, Mahmud Abbas, el 21 de juliol del 2011, i el segon, l'entrenament que 31 nois, 16 palestins i 15 israelians, van fer amb els residents de la nova Masia quan aquesta es va inaugurar.

stats