Barça
Esports Barça 18/03/2011

Messi ja s'entrena per rebre el Getafe

Guardiola ha treballat amb 16 jugadors del primer equip, més dos futbolistes del planter, com són Andreu Fontàs, central esquerrà que cobrirà la baixa d'Abidal i Martín Montoya, lateral dret

Redacció
1 min
Els jugadors del Barça durant l'entrenament.

BarcelonaEl Barça ha avançat l'entrenament d'aquest matí a les 10.30 hores per poder acabar abans del sorteig de Lliga de Campions, celebrat a les dotze del migdia.

En la penúltima abans del partit contra el Getafe, Pep Guardiola ha recuperat Leo Messi, que s'ha exercitat per primer cop amb normalitat en tota la setmana, com també van fer ahir Adriano i Alves, ja recuperats de les seves molèsties.

Pedro i Maxwell no arribaran a temps per rebre el conjunt madrileny al Camp Nou. El canari arrossega encara la pubàlgia, mentre que el lateral brasiler no ha superat el mal a l'adductor de la cuixa dreta. A aquestes baixes cal sumar-li les d'Abidal i Puyol.

Per a completar la llista de 18 convocats, el tècnic del Barça ha fet pujar Andreu Fontàs que fins a final de temporada formarà part de la primera plantilla i el lateral dret Martín Montoya. Aquest dissabte es farà la darrera sessió abans del partit, prevista per a les onze del matí, a porta tancada.

stats