1a Divisió
Esports Barça 14/03/2011

La cadena Cope matisa l'enrenou encetat per Alcalá i s'escuda en la voluntat "d'informar"

La Cope ha volgut aclarir que en cap cas "s'ha posat en dubte els èxits esportius dels clubs, els comportaments dels serveis mèdics ni l'honestedat dels futbolistes" i que només "s'ha volgut informar"

Redacció
1 min

BarcelonaLa cadena Cope acaba de llegir públicament un comunicat per matisar la polèmica que va obrir la tertúlia d'anit al programa 'El partido de las doce' en què ha volgut deixar clar que "mai ha posat ni posarà en dubte els èxits esportius dels Barça o el València, els comportaments dels seus serveis mèdics ni l'honestedat dels seus futbolistes".

La redacció d'esports de l'emissora "va entendre que la informació era rellevant" i que l'oient "havia de ser el primer de saber-la".

La Cope, han llegit, "no té cap interès en perjudicar o difamar els citats clubs" i demana disculpes "si algú ha interpretat les informacions d'aquesta manera". A més, la cadena ha ofert els micròfons a totes dues institucions per a fer qualsevol aclariment al respecte.

Per acabar, han deixat clar que "l'únic objectiu és informar" i en cap cas "participar d'una campanya que tingui la pretensió de difamar o crear dubtes sobre qualsevol club o esportista espanyol".

Al Barça el comunicat li ha semblat insuficient i ha enviat un burofax a la Cope exigint una rectificació. Demà està previst que Toni Freixa, portaveu de la junta, doni la versió del club català en una roda de premsa

stats