Barça
Esports Barça 24/06/2011

David Villa, il·lusionat amb la possibilitat de tornar a jugar al costat de Mata

En un acte promocional, David Villa ha desmentit els rumors sobre la seva sortida del club i ha expressat el seu desig de juga en Mata, si es confirmés que el valencianista fitxa pel Barça

Redacció
1 min
David Villa, amb un grapat de pebrots dels que els jugadors han llançat als aficionats.

BarcelonaDavid Villa ha reconegut que veu amb bons ulls compartir vestidor amb Juan Mata, excompany al València. ”Imagineu-vos si em faria il·lusió. No només com a jugador sinó el que suposaria personalment per a mi. És com un germà i tornar a tenir-lo a prop seria com un somni”, ha confessat en un acte promocional a Gandia.

L'asturià ha estat vinculat a diverses ofertes de la Premier anglesa i ha sortit al pas per desmentir-les. ”No em molesta el que s’ha dit perquè no és ni un rumor ni una especulació, és mentida. Tan de bo em pugui retirar al Barça perquè això voldrà dir que tot m’ha anat genial”.

Preguntat sobre les possibles incorporacions de Cesc Fàbregas i Alexis Sánchez, Villa ha destacat la seva qualitat: ”Son dos jugadors molt bons a nivell individual i també col·lectiu. Suposaria un salt de qualitat molt gran”.

stats