BARÇA
Esports Barça 28/10/2014

El Barça decidirà si recorre la sentència a la propera junta directiva

El club, a través d'un comunicat, diu que la sentència "estima com a vàlida la reformulació dels comptes" i que "reconeix que la Junta anterior va tancar amb pèrdues la temporada 2009/10"

Ara
1 min

BarcelonaLa propera reunió de la junta directiva del Barça servirà per decidir si el club presenta un recurs a la sentència judicial sobre l'Acció de Responsabilitat. Després que el jutge desestimés la demanda, ara el club té 20 dies per presentar un recurs. I la decisió sobre si ho farà, o no, ho valoraran tots els directius.

Aquest dimarts a la tarda, després que el jutge Martínez Borrego fes pública la sentència, el president Josep Maria Bartomeu s'ha reunit amb alguns vicepresidents i els assessors jurídics del club. Finalment, han decidit posposar la decisió (si presenten el recurs o no) fins a la propera junta. El vicepresident econòmic, Javier Faus, de viatge per l'Àsia, ha avançat el seu retorn a Barcelona, previst per la setmana que ve, per estar present a la reunió de divendres, decisiva per a l'actual junta.

Paral·lelament, el club ha emès un comunicat de quatre punts on assegura que la sentència "estima com a vàlida la reformulació dels comptes" i que "reconeix que la Junta anterior va tancar amb pèrdues la temporada 2009/10, en lloc dels 11,1 milions de beneficis que va presentar".

stats