Barça
Esports Barça 09/08/2011

Fontàs s'afegeix als entrenaments en família

Andreu Fontàs ha participat en la sessió d'entrenament d'aquest dimarts al matí al costat de Messi, Mascherano, Adriano, Alexis i Keita, els cinc futbolistes del primer equip que s'entrenen a la Ciutat Esportiva des de dilluns a la tarda

Redacció
1 min
Andreu Fontàs, durant un rondo.

BarcelonaEls sud-americans que van disputar la Copa Amèrica han tingut avui el segon dia de pretemporada i han comptat amb un nou component, Andreu Fontàs, que s'ha afegit al grup després de descansar uns dies de la gira pels Estats Units.

Fontàs s'ha sumat als cinc futbolistes de la primera plantilla, Messi, Mascherano, Adriano, Alexis i Keita, que s'exerciten des d'ahir dilluns. A més d'ells, també els dos jugadors del filial, Martin Montoya i Jordi Masip, s'han entrenat a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

Aquesta tarda, la resta de components de la primera plantilla que no estan convocats amb la seva selecció, s'entrenaran en una sessió que començarà a les 19.00 hores.

Carles Puyol, a bon ritme

Qui també ha trepitjat la gespa del camp número 2 de la Ciutat Esportiva, és Carles Puyol. El de La Pobla ha continuat amb el seu procés de recuperació exercitant-se al costat del preparador físic i readaptador, Juanjo Brau. El capità té bones sensacions, però segueix sense fixar-se una data de retorn.

stats