BARÇA
Esports Barça 09/02/2012

El Barça s'entrena després de rebre el Laureus de mans de Miguel Indurain i Gianfranco Zola

Després de veure el partit contra el València des de la graderia, Sergio Busquets s'entrena amb el grup juntament amb sis jugadors del filial

Ara
1 min
L'equip, amb el Laureus

Sant Joan DespíDesprés del partit d'aquest dimecres contra el València, el Barça ha començat aquest dijous al matí a preparar el partit de Lliga al camp de l'Osasuna. En l'entrenament a la Ciutat Esportiva, els jugadors que dimecres van ser titulars fan treball de recuperació juntament amb Sergio Busquets. El migcampista de Badia, que contra el València va ser el jugador descartat a causa de les molèsties al genoll, torna a exercitar-se amb el grup.

Pep Guardiola ha cridat sis jugadors del filial per completar la sessió: Jonathan dos Santos, Sergi Roberto, Espinosa, Tello, Lobato i Masip.

La plantilla blaugrana ha rebut aquest dijous al matí la visita de Miguel Indurain, membre de l'Acadèmia Laureus, i l'exjugador Gianfranco Zola, ambdós membres del jurat dels Laureus. El club blaugrana ha estat guardonat amb el premi al millor equip del 2011 per aquesta acadèmia i aquest dilluns, el president del club, Sandro Rosell, va ser l'encarregat de recollir el premi en la gala que es va celebrar a Londres.

stats