Barça
Esports Barça 01/09/2011

Tito Vilanova dirigeix una sessió entre lesionats i jugadors del B

Sense Keita, que s'ha incorporat a la concentració de Mali, Vilanova ha dirigit una sessió que només han completat Pinto i Fontàs, més quatre futbolistes del filial. Els lesionats, Puyol, Maxwell, Afellay, Piqué i Adriano han fet treball al marge

Redacció
1 min
Tito Vilanova dóna instruccions al grup en un entrenament.

BarcelonaEl Barça s'ha entrenat aquest matí en una sessió que ha comptat amb molt poca representació activa de jugadors del primer equip. Els compromisos amb les seleccions han deixat Guardiola i Tito Vilanova sense 14 jugadors, que jugaran diversos partits durant els pròxims dies.

A les absències d'ahir, avui s'hi ha afegit la de Seydou Keita, que s'incorporarà avui amb Mali. Així, doncs, Pinto i Fontàs, juntament amb els lesionats Puyol, Maxwell i Afellay i els del B Masip, Deulofeu, Femenía i Lobato, s'han entrenat sota les ordres de Guardiola en una sessió en què Piqué i Adriano s'han exercitat al marge. La sessió l'ha dirigida Tito Vilanova en solitari, perquè Guardiola encara és a la reunió d'entrenadors de la UEFA a Nyon (Suïssa).

Demà, últim entrenament

El cos tècnic ha programat per divendres a les 9.30 hores l'últim entrenament de la setmana. Els pocs jugadors que són a Barcelona tindran uns dies de descans.

stats