Publicitat
Publicitat

ESPORTS

Vilarrubí critica els àrbitres: "Passen coses que sembla que no toqui que el Barça guanyi la lliga per quart any consecutiu"

En una entrevista a Catalunya Ràdio, l'empresari i vicepresident de l'àrea esportiva del Barça assegura que si l'Eurovegas es fa a Catalunya, el club no farà cap negoci amb l'expropiació dels terrenys de Viladecans

El vicepresident de l'àrea institucional del Barça, Carles Vilarrubí, ha carregat aquest matí contra els àrbitres i ha dit que són la causa que el Barça no guanyi la Lliga. "Passen coses que sembla que no toqui que el Barça guanyi la lliga per quart any consecutiu", ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio. "El convenciment racional de Guardiola que no guanyarem la Lliga té a veure amb això [els arbitratges que fan al Madrid]", ha afegit .

Vilarrubí també s'ha mostrat partidari que la final de la Copa del Rei es jugui al camp del Reial Madrid, "perquè hi puguin anar el màxim de jugadors". Sobre aquest tema ha assegurat: "El Madrid està en el seu dret de no voler que es jugui la final de Copa al Bernabéu. Però que ho diguin oficialment!".

En relació amb l'Eurovegas, el macroprojecte de casinos i hotels que el magnat nord-americà Sheldon Adelson vol construir al delta del Llobregat, Vilarrubí l'ha defensat. "En el tema d'Eurovegas anem tard. Els americans ja es van penedir de no fer Eurodisney aquí, i ara pot passar el mateix", ha assegurat. Vilarrubí (Rothschild) era un dels empresaris presents en la reunió al Palau de la Generalitat amb el magnat jueu. El vicepresident blaugrana ha assegurat que "el Barça, si es fa l'Eurovegas aquí, no farà cap negoci amb l'expropiació dels terrenys de Viladecans". Una part dels terrenys que ha ofert el Govern són del club.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT