Futbol femení
Esports Barça 04/11/2017

L'estratègia obre la porta del triomf del Barça femení al Miniestadi

Dos gols de Patri Guijarro a la sortida d'un córner obren una escletxa que Andonova amplia al final

i
Patri Guijarro, en l'acció de l'1-0 del Barça-Sporting de Huelva

BarcelonaAl minut 1 ja havia tingut la primera ocasió de marcar un gol. Fins ara, cada visita d'un rival a priori inferior s'havia resolt als primers compassos de partit (contra la Fundación Albacete ja es guanyava al minut 4 i contra el Santa Teresa al minut 2). Aquest dissabte al matí, però, l'Sporting Club de Huelva resistia al Miniestadi les envestides del Barça femení. Bárbara Latorre, Mariona Caldentey i Alexia Putellas han fregat l'1-0, però no ha sigut fins al minut 34 quan les blaugranes han desfet l'empat. Patri Guijarro, atenta en una acció de córner, ha trobat la xarxa i ha encarrilat el triomf de l'equip de Fran Sánchez, que continuarà comandant la classificació de la Lliga Iberdrola (3-0).

L'avantatge ha tranquil·litzat un Barça que sabia que el perill de l'enfrontament era mantenir amb vida el seu rival, que el resultat fos massa curt. Per evitar ensurts, el Barça ha fet un forat amb el segon gol, altre cop obra de Guijarro en una acció d'estratègia. La balear ha pentinat amb encert un córner picat al primer pal i ha superat la portera Sara Serrat.

L'Sporting s'ha quedat sense opció de rèplica, malgrat que la velocitat d'Analu li anava donant brots d'esperança. Per acabar de liquidar el partit, Natasha Andonova ha fet el 3-0 definitiu, en rematar una passada genial de Guijarro a l'espai.