1a Divisió
Esports Barça 14/03/2011

Piqué: "Dubtar del què fem, és jugar amb foc"

Gerard Piqué és el primer blaugrana en atendre els mitjans de comunicació després que anit esclatés la polèmica sobre el dopatge suggerida per la cadena Cope

Redacció
1 min
Gerard Piqué en un acte promocional, avui.

BarcelonaEl central blaugrana tenia aquest migdia un acte promocional i, en el torn de preguntes, Piqué ha hagut de sortir al pas de les acusacions que vénen de Madrid sobre el fet que els jugadors del Barça puguin haver-se dopat. "Prenem vitamines, com ho pot fer tothom i ningú pot dubtar d'això", ha afirmat el futbolista, que ha afegit que l'equip compta amb un doctor especialista en nutrició que els recomana "el que és millor per al cos".

Piqué ha alertat que qui acusi el Barça de fer trampes en relació al dopatge "està jugant amb foc". Segons el defensa culer, els jugadors del Barça guanyen i són molt superiors sobre el terreny de joc. "Guanyem perquè som millors, no per res més". "Tot és fals, que rectifiqui qui hagi de rectificar".

"Per a nosaltres només importa el que passa al terreny de joc i ser cada dia millors. Ara tenim partits complicats contra equips molt forts, que s'estan jugant el descens. Ningú s'esperava que a Gijón perdéssim dos punts. Guanyar sempre és difícil i s'ha d'anar partit a partit".

stats