Copa del Rei
Esports Barça 04/01/2011

Guardiola: "L'Athletic haurà de sortir a buscar-nos"

L'entrenador del Barça s'espera un partit de tornada difícil, amb una afició abocada al seu equip: "Els ajudaran i ens collaran fins al final"

Albert Solé
2 min
Guardiola durant la roda de premsa abans de l'Athletic.

BarcelonaPel que fa al partit de demà, en què el Barça està obligat a marcar després del 0-0 del Camp Nou, Guardiola sap que pot comptar ja amb Carles Puyol, tot i que ha reconegut que havia plantejat el partit sense ell. Respecte a l'equip que podria treure a la Catedral, només ha confirmat que el porter serà Pinto, i que demà parlarà amb Messi per veure com està, ja que només s'ha entrenat dos dies amb l'equip després de les vacances.

“És millor estar en les tres competicions i jugar entre setmana. Ens fa molta il·lusió la Copa i jugar la final és molt maco. Si no podem passar, el plantejament de la preparació serà diferent, esclar, però de cara a l'equip sé que si avancen en la Copa ho farem bé”, ha comentat el tècnic sobre el debat sobre si convé o no jugar partits cada tres o quatre dies. De fet, Guardiola ha explicat que el partit de demà té alguna cosa més: “Si menysprees uns partits per sobre d'altres no guanyes res, ja hem demostrat que ens els prenem tots seriosament. Ara, com que és un partit de cara o creu, sí que té un plus més”.

Respecte a l'equip que es trobarà demà al davant, el tècnic de Santpedor diu que dependrà de com vagi el partit: “No sé com jugarà Caparrós demà, però si el resultat no els afavoreix se'ns ficaran a l'àrea, segur, però si guanyen i queda poc es tancaran al darrere i ens esperaran, està clar”. El que sí que té clar Guardiola és com serà l'ambient de San Mamés: "La gent de Bilbao és un exemple d'afició i els ajudaran i ens collaran fins al final, i els ho perdonaran tot. No importa com vagi el partit perquè estaran amb ells fins al final".

I de Mourinho i les seves insinuacions d'ahir, ni paraula: "No tinc res a dir sobre aquest tema".

stats