Barça
Esports Barça 09/02/2011

Guardiola renovat, notícia a la premsa internacional

La renovació de Pep Guardiola era un fet assumit però quan s'ha confirmat ha sigut la notícia de la setmana, també als mitjans estrangers

Redacció
2 min
Captura de pantalla de la Gazzetta dello Sport.

Barcelona"Un any més per continuar guanyant", diu la Gazzetta dello Sport. També a altres mitjans italians ha aparegut la notícia, com ara a la Repubblica, on subratllen l'entesa Guardiola-Barça, i al portal d'Sky.it, on acompanyen la informació d'una captura de pantalla de la web del FC Barcelona.

La BBC també en parla i aprofita la notícia per explicar que la signatura del contracte es produirà "en els propers dies", i la disposició dels logos publicitaris a la nova samarreta blaugrana. A França, L'Équipe fa un breu i també a Alemanya, el diari Der Speigel menciona la renovació del tècnic de Santpedor amb el Barça en una notícia en què també es parla de l'estat físic del jugador holandès del Bayern, Arjen Robben, i la revista especialitzada 11 Freunde també fa un breu per anunciar l'acord fins al 2012 del Pep.

També arriba a l'Argentina l'alegria per la renovació de Guardiola i l'Olé titula amb un suggerent "Siga siga Pep". El diari Clarín també comenta la notícia i la completa amb algunes dades rellevants del tècnic des que és entrenador del primer equip. I l'apartat d'esports del portal La Nación (canchallena.com) obre amb un "Siga el baile: Pep Guardiola renovó hasta 2012".

stats