Barça
Esports Barça 11/02/2011

Guardiola: "Tinc dubtes sobre l'alineació contra l'Sporting, demà la decidiré"

El tècnic del Barça ha reconegut que alguns jugadors "tenen cops" i "estan cansats" i demà decidirà amb quin onze sortirà, pensant també en el compromís de Champions a l'Arsenal

Redacció
1 min
Guardiola durant un entrenament.

Sant Joan DespíS'ha parlat poc del partit contra l'Sporting de Gijón. Tot i així, Guardiola ha trobat un forat per centrar l'atenció dels periodistes en el partit de demà contra l'Sporting de Gijón, recordant que "serà un rival molt difícil" i que el Molinón "estarà ple, és un camp mític".

"Ja l'any passat ens va costar molt allà i aquesta temporada a casa, també. L'Sporting arriba en un gran moment, encara que no sé si Preciado canviarà alguna de les coses que venen fent en els darrers partits", ha dit Guardiola. El tècnic, a més, ha volgut evitar pensar en el duel entre l'Espanyol i el Madrid, demanant que els seus jugadors es centrin "primer a guanyar l'Sporting" i després ja es veurà què passa a Cornellà-El Prat.

Com totes les setmanes que enmig hi ha hagut compromisos de seleccions, Guardiola ha posat en avís els seus futbolistes. "Alguns tenen cops, estan fatigats...", ha dit, reconeixent que no té clar encara "quina alineació sortirà demà" ni si reservarà algú de cara al partit contra l'Arsenal de dimecres a la Champions.

Guardiola ha evitat pronunciar-se sobre el possible fitxatge de Cesc Fábregas: "No parlaré del tema. És una falta de respecte a l'Arsenal, que és amb qui té contracte i per molts anys. No diré res". I sobre la lesió de Puyol, Guardiola ha explicat que "va bé", però que "quan se li demana un esforç superior, encara recau, perquè no té la fase de continuïtat després de molts esforços". I ha desitjat que pugui estar a disposició "aviat" perquè se'l "necessita molt".

stats