LLIGA
Esports 28/12/2010

El Barça entrenarà el dia 1 de gener a les 11 del matí

El primer equip del FC Barcelona tornarà a la feina aquest dimecres, en una sessió prevista per a les 18.30 hores, a la Ciutat Esportiva. Hi ha programats sis entrenaments abans del partit amb el Llevant.

Redacció
1 min
Guardiola dóna indicacions als seus jugadors durant el darrer derbi.

BarcelonaDel retorn a la feina destaca la decisió de treballar el dia 1 de gener a les 11 del matí, per tal d'arribar en les millors condicions al partit amb el Llevant. Només Messi es perdrà aquest entrenament, perquè té permís per passar el cap d'any a l'Argentina.

Tal com es va anunciar el 21 de desembre, tot just acabat el Barça-Athletic Club de Copa, el conjunt dirigit per Josep Guardiola tornarà aquest dimecres 29 a la feina. Està previst que s’exercitin la totalitat dels integrants del primer equip, amb l’excepció de Leo Messi, de qui Guardiola ja va dir que tenia permís “fins al dia 1 o 2 de gener”.

L’equip, doncs, començarà a preparar el partit contra el Llevant aquest dimecres a la tarda, a partir de les 18.30 hores. Dijous 30 tornarà a exercitar-se i ho farà intensament: està programada una doble sessió –a les 11 hores i a les 18 hores– per recuperar el to després d’una setmana de vacances.

Divendres 31 l’equip s’exercitarà només al matí, a les 11.00 hores, en la darrera sessió del 2010, mentre que dissabte 1 repetirà horari en la primera del 2011. L’últim entrenament abans del partit serà el mateix dia del compromís amb el Llevant, també a les 11 hores.

stats