Barça
Esports Barça 26/11/2011

El Barça inicia a Getafe (22 h) una recta final on no es poden perdre punts

Tres partits de lliga fins la visita al Bernabéu. Això és el que tenen per endavant els homes de Guardiola, que aspiren a sumar 9 punts de 9 per arribar al clàssic, com a mínim, a tres punts del Reial Madrid

Natalia Arroyo
1 min
Els jugadors blaugranes celebren un dels gols que han marcat contra el Milan.

BarcelonaGuardiola avisa i titlla el partit contra el Getafe de "molt important" perquè obre una "fase perillosa" de partits abans d'arribar al clàssic contra el Reial Madrid. I és que el duel del Bernabéu es comença a jugar aquest vespre a les 22 h al Coliseum Alfonso Pérez.

El tècnic del Barça viatja a Madrid amb 20 futbolistes entre els quals no hi serà Andrés Iniesta, baixa encara per unes molèsties a la cuixa. Sí tornen a la convocatòria Adriano, recuperat dels seus problemes musculars, i Alves, que no va anar a Milà per sanció. Isaac Cuenca també estarà a disposició de Guardiola, que descartarà a dos futbolistes en les hores prèvies al partit.

Al davant, el Barça hi tindrà un Getafe que, tot i ocupar la 15a posició a la classificació, està treient bons resultats a casa, on només ha perdut contra el Rayo Vallecano. Luis García Plaza, a més, és un tècnic que ja va posar les coses molt difícils als blaugranes quan entrenava el Llevant i Guardiola no se'n refia.

Per això s'espera una alineació força carregada d'habituals titulars. A l'onze hi tornarà molt probablement Gerard Piqué i caldrà veure si ho farà en una defensa de tres o de quatre. A dalt, Messi podria estar acompanyat per Alexis i Villa. On Guardiola disposa de més efectius és al centre del camp, la qual cosa insinua que Xavi podria descansar després del desgast del partit a San Siro. La seva posició podrien ocupar-la Thiago i Cesc, ben coberts per Busquets o Keita al migcentre.

stats