Barça
Esports Barça 13/06/2011

El representant de Pastore dimecres serà a Barcelona

Marcelo Simonian, l'agent de Javier Pastore, arriba a Barcelona per parlar amb l'Espanyol del futur de Dátolo a l'entitat blanc-i-blava, però podria aprofitar el viatge per vendre el seu representat

Redacció
1 min

BarcelonaEl nom de Javier Pastore ha rondat l'agenda de futurs fitxatges del Barça en diversos moments aquesta temporada i la passada, però ara per ara no sembla que interessi fitxar-lo. Tot i així, la presència del representant del jugador a Barcelona a partir de dimecres ha reobert el seu cas.

Marcelo Simonian és, alhora, l'agent de Dátolo, l'extrem de l'Espanyol, i ha de negociar amb el club periquito la situació del jugador. Aquest és el motiu del viatge de Simonian a Barcelona, segons apunta Mundo Deportivo, que assegura que, en principi, no té cap cita a les oficines del Barça per parlar de Pastore.

L'argentí és un futbolista que agrada també al Reial Madrid, després de la negativa de Cesc de fitxar pel conjunt blanc. Florentino Pérez estaria disposat a pagar 35 milions d'euros per fitxar-lo.

stats