BARÇA
Esports Barça 25/05/2013

Jordi Roura, sobre Tito Vilanova: "Sembla que tot està perfecte. L'he vist molt content i està animadíssim"

El segon entrenador del Barça ha parlat de Neymar: "És un jugador espectacular i qualsevol club voldria tenir-lo. Més enllà d'això, deixem que les coses segueixin el seu curs"

Nuria García
3 min
Jordi Roura, segon entrenador del Barça, durant la roda de premsa

BarcelonaEl segon entrenador del Barça ha estat l'encarregat de parlar davant la premsa abans del partit contra l'Espanyol de Lliga. El tècnic ha començat la roda de premsa donant ànims a Víctor Álvarez, el jugador blanc-i-blau que aquest dijous es va sotmetre a una operació al cor.

"Esperem un partit complicat, com sempre a Cornellà, molt intens. Un derbi sempre és especial", ha comentat Roura, que també ha explicat com està el tècnic, Tito Vilanova, que aquest dissabte ja ha dirigit l'entrenamnent: "Ha arribat aquest matí. S'havia de fer unes proves i sembla que tot està perfecte. El veig molt content i està animadíssim".

Sobre a decisió de les penyes de l'Espanyol de donar l'esquena quan l'equip blanc-i-blau faci el passadís al Barça, Roura ha apuntat: "Cadascú és perfectament lliure d'actuar com vulgui. Els jugadors han dit que faran el passadís, però nosaltres no tenim res a dir en aquest tema".

Preguntat per la polèmica després de vestir l'estàtua de Colom amb la samarreta del Barça, Roura ha comentat: "El club no té res a veure amb aquest tema. Nike ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de Barcelona per fer aquesta campanya publicitària que, per cert, els hi ha sortit molt bé perquè s'està parlant a tot arreu".

El segon entrenador del Barça també ha parlat del possible fitxatge de Neymar pel Barça: "Neymar és un jugador espectacular i qualsevol club voldria tenir-lo. Més enllà d'això, deixem que les coses segueixin el seu curs".

Roura ha dit que decidiran aquest diumenge si Alves entra o no en la convocatòria: "Alves porta un parell d'entrenaments amb nosaltres. Sembla ser que està bé. Veurem què ens diuen els metges i diumenge amb el Tito decidirem si entra a la llista o no" i també ha explicat com es troba Puyol: "Tenint en compte que les coses estan decidides, el que pretenem és que arribi en perfectes condicions per a la temporada vinent".

Roura ha estat clar quan ha parlat sobre la situació de Thiago: "No volem parlar de situacions personals. Nosaltres decidim les alineacions per criteris esportius. No és la nostra feina saber quins contractes hi ha".

Per últim, preguntat per l'adéu de Mourinho, Roura ha afirmat: "El fet que estigui Mourinho o no no ens altera perquè vingui qui vingui el Madrid seguirà sent un equip competitiu. El Madrid seguirà sent un gran equip amb ell o sense ell. La valoració de la seva feina no em toca fer-la a mi".

stats