Barça
Esports Barça 17/09/2011

Cesc: "Necessitava notar la pressió de guanyar o perdre, a Anglaterra no són tan dramàtics"

El blaugrana afirma que l'equip sabia "que no es podia empatar ni perdre" i que ha sortit al màxim. Busquets també treu importància a l'ambient crític dels últims dos empats

Redacció
1 min
Cesc celebra el seu gol contra l'Osasuna.

BarcelonaL'equip necessitava guanyar i ha respost amb una contundent victòria contra l'Osasuna. "Es tractava de guanyar", ha reconegut Busquets. "Tot l'equip ha sortit amb molta energia. Sabíem que no podíem empatar ni perdre per no deixar-nos més punts i el gol del Leo a l'inici ens ha fet sentir molt còmodes", ha afirmat Cesc.

El d'Arenys ha afirmat que "això és el Barça", i que la plantilla sap "la pressió que hi ha". "Necessitava notar la pressió del futbol, la pressió de guanyar o perdre. Semblava que per dos empats s'havia d'acabar el món... A Anglaterra no són tan dramàtics", ha comentat l'exjugador de l'Arsenal. "Estic gaudint i espero fer-ho molt de temps més".

Busquets no ha volgut polemitzar sobre les crítiques que han envoltat l'equip després de dos empats. "Quan no guanyes passen aquestes coses. L'any passat també ens va passar el mateix i es parlava de canvi de cicle, de que no teníem gana... són coses que passen", ha sentenciat.

stats