BARÇA
Esports Barça 09/10/2011

'La Vanguardia' desvela les factures de la junta de Joan Laporta

El diari barceloní reprodueix alguns dels rebuts d'hotels i de coneguts restaurants de Barcelona i d'altres de Sant Cugat del Vallès fets per l'anterior junta del Barça

Ara
1 min
Sandro Rosell, president del Barça, a la dreta, durant l'assemblea  de l'any passat.

BarcelonaLa demanda per la qual s'exercita l'acció de responsabilitat social contra els membres de la junta directiva de Joan Laporta, aprovada en la penúltima assemblea de compromissaris, aporta una sèrie de documents, factures i dades a les quals ha accedit el diari La Vanguardia. La directiva blaugrana actual, encapçalada per Sandro Rosell, reclama a la junta de Joan Laporta 47.600.000 d'euros.

Entre les factures que el diari ensenya en l'edició d'aquest diumenge, destaca la de l'hotel Four Seasons de Seatle, l'agost del 2009. Mentre la resta d'habitacions costaven 159 dòlars, la del llavors president blaugrana va pujar a 5.000 dòlars. A més, també es mostren rebuts de la targeta de crèdit del seu escorta, Eduardo Casanovas, per import de 53.000 euros i que fonamentalment corresponen a despeses d'hotels i restaurants.

Així, per exemple, destaca el càrrec a una targeta Visa per la despesa en el restaurant Botafumeiro per import de 373,78 euros efectuats la matinada del 25 de desembre del 2009 (se suposa que pel sopar de la nit de Nadal), les despeses en establiments de Sant Cugat (localitat on residia Laporta) els dies també nadalencs i els càrrecs a la sala Luz de Gas en aquelles mateixes dates (també la nit de cap d'any).

stats