Barça-Madrid
Esports Barça 28/11/2010

Com defensa aquest Reial Madrid?

A base de repetir alineació Mourinho ha trobat la forma d'equip que tenia al cap tot i que encara mostra punts on és fràgil

Natalia Arroyo
1 min
Fragment del vídeo com defensa el Madrid

BarcelonaTot i presentar-se al Camp Nou com a líder i equip sòlid, el Reial Madrid de Mourinho té detalls defensius a mig polir que el Barça pot aprofitar si juga al seu nivell. Algunes jugades d'anteriors partits deixen clar l'essència dels blancs: replegament intensiu de vuit homes excepte Cristiano Ronaldo i Higuaín (o Benzema), pendents de la transició ràpida defensa-atac i moltes cobertures i ajudes del doble pivot Khedira-Xabi Alonso. Això ho tenen ja molt mecanitzat i ho explotaran al Camp Nou.

Hi ha, però, certs detalls que Mourinho encara no ha ajustat del tot i que poden ser determinants si el Barça els sap utilitzar. La defensa en zona dels centrals deixa fer al davanter centre rival. Messi, de fals punta, pot fer mal venint a rebre i combinar. L'intens replegament del doble pivot, en ocasions, deixa un dibuix d'equip dividit, si Özil o Di Maria no baixen prou a zones defensives i agrupen l'equip. Els jugadors de segona línia del Barça poden aprofitar els espais i sorprendre des de lluny.

stats