Barça-Madrid
Esports Barça 27/11/2010

El clàssic es podrà seguir arreu del món

El Barça-Madrid de demà dilluns serà el clàssic més internacionals de la història, amb més de 159 mitjans de 28 països

Redacció
1 min
Una imatge virtual del mosaic que es farà abans del Barça-Reial Madrid de dilluns.

BarcelonaUn total de 891 professionals acreditats, entre redactors, fotògrafs, comentaristes, càmeres i tècnics, que representen 159 mitjans de comunicació de 28 països diferents, cobriran el clàssic de demà dilluns. D'aquests 159 mitjans, 72 són mitjans escrits, 22 agències, 26 ràdios i 39 televisions.

Més enllà dels mitjans espanyols, també hi haurà acreditats del Regne Unit, França, Alemanya, Itàlia, Portugal, Holanda, Bèlgica, Àustria, Andorra, Suïssa, Suècia, Noruega, Romania, Bulgària, Dinamarca, Polònia, Rússia, Sèrbia, Turquia, Qatar, Estats Units, Mèxic, Argentina, Brasil, El Salvador, el Japó i la Xina.

Tot i jugar-se en dilluns, i gràcies a la incorporació de l’Índia als acords televisius internacionals, el clàssic de la Lliga es podrà veure per primera vegada arreu del món. No hi haurà país on no es pugui seguir aquest Barça-Madrid. Es preveu, doncs, que el partit tingui més audiència que en edicions anteriors. En aquest sentit, ajuda el fet que es jugui en dilluns: el consum televisiu les nits de dilluns és superior a les de diumenge o dissabte. Serà un clàssic mundial.

stats