Barça
Esports Barça 03/03/2011

Xavi: "És una victòria important, aquí ens havíem deixat punts en altres temporades"

El Barça ha sumat a València tres punts que poden ser els que determinen si una Lliga es guanya o no. Xavi considera que són vitals i Mascherano també valora el triomf com a clau

Redacció
1 min
Xavi lluita amb Tino Costa per conservar la pilota.

BarcelonaXavi Hernández s'ha mostrat molt content de la victòria a Mestalla. "Era un partit complicat, en un camp on ens havia costat puntuar altres anys. L'equip ha fet un gran partit, hem tirat d'ofici, hem madurat molt el matx. Estem contents, era molt clau guanyar", ha dit el capità del Barça.

Xavi, a més, ha afegit que bona part de la Lliga està encarada després d'aquesta victòria, tot i que encara queda. La reflexió del de Terrassa és: "Tenint en compte que aquí ens hem deixat punts en altres temporades, doncs sí, és una victòria important, com també ho va ser guanyar a Mallorca".

També ho ha firmat Villa: "Quan mires el calendari, saps que aquesta és una de les sortides més difícils que hi ha". I per això, "era determinant guanyar".

Mascherano ha resumit el partit així: "El partit ha estat controlat en tot moment, excepte en dues o tres accions de contraatac al segon temps. Hem pogut sentenciar el partit abans, però hem hagut d'esperar a marcar al final". Sobre les errades de Messi abans del gol ha dit que "és humà i també falla".

stats