Barça
Esports Barça 14/06/2011

Mazinho: "El futur de Thiago és el Barça"

L'exfutbolista Iomar do Nascimento 'Mazinho' ha assegurat que el seu fill Thiago Alcántara no té intenció de moure's del Barça ni d'entrar a cap operació per abaratir el traspàs de Cesc Fàbregas o de qualsevol altre jugador aquest estiu

Redacció
1 min
Thiago Alcántara amb la nova equipació

BarcelonaEn declaracions al programa Ona Esportiva d'Onda Cero Barcelona, Mazinho ha afirmat que "el futur de Thiago és el Barça", que el club no els ha comunicat la possibilitat d'anar-se'n a un altre equip i que el migcampista hispanobrasiler "vol triomfar" al Camp Nou. "Cal trucar al Barça, no a nosaltres. Nosaltres estem tranquils, tenim contracte (fins el 2013). No hi ha res més, no s'ha parlat amb ningú, ni amb el club, i espero que segueixi així, perquè estem contents aquí", ha afegit.

Mazinho no ha volgut valorar si el seu fill i Cesc poden jugar junts: "No sóc entrenador per respondre si Cesc i ell són compatibles. Són coses del club, jo només sé que està content. Ara té el cap centrat en l'Europeu sub 21 i, com deia, el 18 de juliol estarà amb els seus companys".

El que sí que té clar Mazinho és que Thiago "no necessita demostrar més que val per jugar al Barça", perquè "ja ha demostrat el que pot fer amb els partits que ha tingut aquesta temporada".

stats