Barça
Esports Barça 01/08/2011

El Barça ja és a Miami, on coincidirà amb Shakira

L'expedició blaugrana ha viatjat des de Washington fins a Miami per continuar amb la gira. Dijous jugaran contra el Chivas de Guadalajara. Abans, un acte benèfic amb la Fundación Pies Descalzos

Redacció
1 min
Els jugadors del Barça baixen de l'avió a l'aeroport de Miami.

BarcelonaDesprés d'un vol de dues hores procedent de Washington, el Barça ha aterrat a Miami, segona destinació de la gira nord-americana. Allà l'esperen una sèrie d'actes promocionals abans de jugar contra el Chivas, dijous, i la presentació de l'aliança amb la Fundación Pies Descalzos, on assistirà la cantant colombiana Shakira.

A les 17.00 h, dos jugadors del Barça tindran un acte a la botiga Nike de Miami. A les 20.15 h, Pep Guardiola farà una roda de premsa, i, a la nit, es presentarà l'aliança entre la Fundació del Barça i la Fundación Pies Descalzos, que té per objectiu la construcció d'equipaments esportius i culturals a les ciutats de Miami i Cartagena, a Colòmbia.

En aquest acte s'hi espera la presència de la cantant Shakira, que coincidirà amb alguns membres de la plantilla blaugrana.

Avui, a més, està prevista la incorporació d'Adriano als entrenaments, després d'uns dies extres de vacances arran de la seva participació en la Copa Amèrica.

stats