Publicitat
Publicitat

Barça

Segona aturada de la gira pels Estats Units

El Barça ja és a Miami, on coincidirà amb Shakira

L'expedició blaugrana ha viatjat des de Washington fins a Miami per continuar amb la gira. Dijous jugaran contra el Chivas de Guadalajara. Abans, un acte benèfic amb la Fundación Pies Descalzos

Després d'un vol de dues hores procedent de Washington, el Barça ha aterrat a Miami, segona destinació de la gira nord-americana. Allà l'esperen una sèrie d'actes promocionals abans de jugar contra el Chivas, dijous, i la presentació de l'aliança amb la Fundación Pies Descalzos, on assistirà la cantant colombiana Shakira.

A les 17.00 h, dos jugadors del Barça tindran un acte a la botiga Nike de Miami. A les 20.15 h, Pep Guardiola farà una roda de premsa, i, a la nit, es presentarà l'aliança entre la Fundació del Barça i la Fundación Pies Descalzos, que té per objectiu la construcció d'equipaments esportius i culturals a les ciutats de Miami i Cartagena, a Colòmbia.

En aquest acte s'hi espera la presència de la cantant Shakira, que coincidirà amb alguns membres de la plantilla blaugrana.

Avui, a més, està prevista la incorporació d'Adriano als entrenaments, després d'uns dies extres de vacances arran de la seva participació en la Copa Amèrica.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT