BARÇA
Esports Barça 25/02/2014

El cas Neymar no aturarà el projecte d'un nou estadi

El directiu de l'àrea patrimonial del club, Jordi Moix, defensa la necessitat de construir un nou estadi tot i la situació que viu l'entitat arran del cas Neymar

A. Llimós
2 min
Jordi Moix / GERMÁN PARGA / FC BARCELONA

BarcelonaEl directiu Jordi Moix no creu que el cas Neymar, i la situació que viu la junta directiva de Josep Maria Bartomeu, hagi d'aturar el projecte del nou Camp Nou. "El club no es para per unes turbulències conjunturals d'aquestes setmanes. Les conseqüències d'aquestes decisions són per als propers 50 anys, el que estigui passant aquests mesos ho sabem diferenciar completament. El projecte té uns elements il·lusionants que cal aprofitar", ha sentenciat el directiu de l'àrea patrimonial.

"Tots els de la junta som culers, som aquí per estima al club. Entens que són part del càrrec, fas una valoració com a soci i com a directiu. Ho processes amb el màxim rigor, amb la millor responsabilitat, fent i pensant el millor per al Barça", ha puntualitzat Moix sobre el cas Neymar, tot i que no ha volgut entrar en profunditat a la situació que viu el club i el pagament de 13,5 milions d'euros a Hisenda a través d'una declaració complementària.

Jordi Moix ha explicat que les obres a l'accés 14 –que s'ha convertit en l'entrada principal a les instal·lacions del Barça– van sorgir després de constatar que es tracta de la zona amb més "vida", on hi ha més moviment social i vinculació amb el barri de les Corts. Amb els canvis, el Barça pretén "dignificar" l'entrada principal al Camp Nou i, alhora, enllaçar l'àrea social i la zona comercial, on s'ubica la botiga oficial de l'entitat blaugrana. Entre les curiositats de la nova àrea que ha creat el Barça a la zona adjacent a Travessera de les Corts, hi ha una rèplica de la font de Canaletes, que s'ha instal·lat a la nova plaça de 1.500 metres quadrats que ha edificat el club davant de la nova seu social i l'Auditori 1899. El Barça ha ampliat el nombre de taquilles per vendre entrades, ara n'hi ha 16 per agilitzar les compres dels aficionats barcelonistes. El Barça s'ha gastat 1 milió i mig d'euros per transformar aquesta nova entrada a les instal·lacions del club.

Les obres, però, podrien tenir una vigència de pocs anys, perquè si tira endavant el projecte Espai Barça, aquestes inversions podrien veure's afectades. "No volíem que l'Espai Barça quedés condicionat per obres d'ambició més petita, és possible que alguns d'aquests elements es mantinguin, però la vida d'aquesta transformació és pel temps que duri la transformació general" de l'Espai Barça, ha dit Moix.

El directiu ha vinculat aquesta transformació amb el projecte Espai Barça. "Ens serveix de prova, perquè veient aquestes instal·lacions, veient com respon el soci, els visitants, ens dóna informació per veure la proposta de transformació que pensem que val la pena tirar endavant", ha dit Moix en relació amb l'Espai Barça que vol impulsar la junta directiva amb un referèndum el 5 d'abril per consultar el soci.

stats