Barça
Esports Barça 24/05/2011

Vidic: "El nostre entrenador té l'agradable problema d'haver de triar entre 18 o 19 jugadors"

L'internacional serbi assegura que l'estratègia del United serà frenar el trio Messi, Iniesta i Xavi al centre del camp i ho faran aprofitant que enguany "són un grup molt compacte i ple de confiança"

Redacció
1 min
Els jugadors del Manchester United celebren la victòria d'ahir davant del Chelsea a l'estadi d'Old Trafford.

BarcelonaPer a Nemanja Vidic, la clau de la final estarà en la capacitat del United de frenar els jugadors més creatius del Barça, el triangle Xavi-Iniesta-Messi. "Serà la tasca de tot l'equip. Juguen amb moltes rotacions i esperen moments en què el rival es distreu, de manera que fins i tot el més petit error pot ser fatal", ha advertit el capità del United.

"D'altra banda, aquesta temporada som un equip més compacte i espero que aconseguirem fer-ho tot bé. El més important és que estem plens de confiança, en forma i preparats. El nostre entrenador té l'agradable problema d'haver de fer una alineació entre 18 o 19 jugadors, i tots ells mereixen saltar al camp dissabte".

Segons Vidic, serà difícil guanyar al Barça perquè "no tenen un jugador clàssic en punta, sinó que participen sis en el joc al centre del camp". "Per això tenen tanta estona la pilota als seus peus, controlen el partit i provoquen nervis en el rival. Ningú encara ha pogut tenir més pilota que ells. Som conscients d'això i intentarem aprofitar-ho".

stats