Barça
Esports Barça 29/07/2011

La copa d'Europa, protagonista en la inauguració de la penya del Barça a Washington

El president del Barça, Sandro Rosell, ha assistit a l'acte d'un penya que va néixer el 2009 i ja compta amb més de 175 socis

Redacció
2 min
Sandro Rosell, Jordi Cardoner, i Josep Ramon Vidal Abarca i el director general, Antoni Rossich, a la Penya de Washington.

BarcelonaAl número 900 del carrer 19 de Washington DC hi ha el pub Elephant & Castle. Una informació força rellevant per als culers d’aquesta ciutat, ja que des de fa uns mesos és la seu de la Penya Barcelonista Washington DC. En aquest espai, es va celebrar la inauguració oficial de l’entitat, que va gestar-se a finals del 2009 i que ja té més de 175 socis.

El president Sandro Rosell, acompanyat del vicepresident, Jordi Cardoner, del directiu Josep Ramon Vidal Abarca i del director general, Antoni Rossich, completaven la delegació del FC Barcelona que ha participat en aquesta efemèride en companyia d’un dels protagonistes de la tarda: el trofeu de la Lliga de Campions.

Rosell ha situat les penyes com un dels nombrosos motius que fan del Barça "més que un club". Després de recordar l’acord que poques hores abans s’havia presentat amb la Bill & Melinda Foundation, ha agraït el treball de la penya barcelonista de la ciutat: “Gràcies per ajudar a fer el club encara més gran i més conegut”. En aquesta mateixa línia, el vicepresident Jordi Cardoner, que ha destacat la presència de molta gent jove, ha dit que “penyes com aquesta contribueixen a fer més gran la marca Barça” i els ha fet un prec: “Confio que, si algun cop els resultats esportius no acompanyen, mantingueu la mateixa empenta”.

Durant l’acte, els organitzadors han aprofitat per explicar les accions de treball social que desenvolupen amb l’entitat social DC Scores, que combina el futbol i el suport acadèmic amb més de 800 nens i nenes de 26 escoles, amb edats compreses entre els 8 i 15 anys. Un compromís que, com en el cas del Barça, va més enllà del futbol.

stats