Barça
Esports Barça 11/02/2011

Guardiola, sobre la renovació: "Marxaré quan deixi de sentir passió i forces per continuar"

L'entrenador del Barça ha explicat que està content per la renovació però que "cada any s'han de mesurar les forces per continuar" i que aquesta fórmula d'anar renovant any a any és la "més convenient"

Redacció
1 min
Pep Guardiola durant un entrenament.

BarcelonaGuardiola ha deixat clar que l'equip i el cos tècnic "seguiran treballant" i que res no canviarà per haver signat un any més de contracte. "Com aquí no estaré enlloc, però visc la meva professió com la vaig viure quan era jugador. Les coses que s'han fet, estan bé, però cada dia les has de tornar a fer. I per això necessito veure cada any si tinc forces per aconseguir treure rendiment a aquests jugadors. I ara estic convençut que acabarem la Lliga competint bé".

El tècnic manté el discurs de prudència, dient que "queda molt", i deixant clar que "no es queda" perquè sàpiga del cert que es guanyaran títols. "Em quedo per com es comporten els jugadors dins i fora", ha dit. "Hem perdut massa poc per veure fins a quin punt som un bon equip. Ens hauríem de veure en aquestes situacions quan els resultats no acompanyen, però tinc la certesa que l'equip ho superaria bé".

Guardiola marxaria "quan sentís que no tinc passió, que ja n'hi ha prou, quan no tingués forces per continuar". Aleshores, ha dit, marxaria amb "naturalitat", perquè tots entendríem que és el que "toca". "El temps tot ho desgasta i aquesta feina és molt intensa. Quan no es guanyi, serà perquè alguna cosa començarà a no funcionar. Si fins ara tot ha anat bé és per tota la gent que estem treballant cada dia".

stats