Barça
Esports Barça 31/05/2011

Guardiola, un any sabàtic?

Diversos mitjans insinuen en les seves edicions digitals les intencions de Pep Guardiola de finalitzar el contracte amb el Barça la temporada vinent, descansar després un any i acceptar una suposada oferta per entrenar la selecció del Qatar

Redacció
1 min
Pep Guardiola.

BarcelonaSegons publica el diari Marca, Pep Guardiola hauria anunciat al seu cercle pròxim que té intenció d'acabar el contracte que el vincula al Barça per una temporada més i, després, retirar-se a descansar durant un any. Potseriorment, en el curs 2013/14, marxaria a Qatar per acceptar el projecte de la federació qatariana, que li oferiria 36 milions d'euros nets a l'any.

També els mitjans internacionals es fan ressò de la notícia i parlen de l'estratosfèrica oferta que hauria rebut el tècnic blaugrana per marxar al Qatar, país on Guardiola, de futbolista, ja va viure una experiència entre el 2003-2005, quan va jugar a l'Al-Ahli.

Des d'Itàlia, a més, s'insisteix en l'interès del president Massimo Moratti de fitxar Pep Guardiola per ser l'entrenador de l'Inter de Milà.

stats