Publicitat
Publicitat

Barça

El club està pendent de l'evolució del núvol de cendra del volcà Grímsvötn

Anar a Londres per carretera, pla alternatiu del Barça per si no pot volar dijous

Després de l'experiència de fa un any, quan l'expedició blaugrana va haver d'anar a Milà per carretera per culpa del volcà Eyjafjallajökull, el club vol anticipar-se i ja estudia alternatives per si no pot anar en avió a Londres

El Barça està pendent de l'evolució del núvol provocat per l'erupció del volcà islandès Grímsvötn per si ha d'alterar la logística del desplaçament a Londres, on dissabte ha de jugar la final de la Champions contra el Manchester United.

El club, que no vol que es repeteixi el caos de l'any passat, quan va haver d'anar a Milà, per culpa d'un altre volcà islandès, l'Eyjafjallajökull , ja estudia alternatives. Segons ha informat Efe, el club "està pendent de les diferents informacions per veure què passa".

L'erupció del Grímsvötn faria alterar els plans de l'expedició blaugrana i dels més de 20.000 aficionats que viatjaran a la capital londinenca, ja que, segons les previsions, les cendres del volcà arribarien a Escòcia demà dimarts i, entre dijous i divendres, a la resta del Regne Unit, França i Espanya.

TV3 ha assegurat que el Barça s'estaria plantejant viatjar per carretera si les condicions meteorològiques empitjoren. L'equip aniria amb autocar fins a Calais (1.500 quilòmetres) i, després, creuaria el Canal de la Manxa en el tren Eurostar. Una altra possibilitat és que l'equip viatgi per carretera fins a París i, des d'allà, prengui l'Eurostar fins a la capital anglesa.

El pla inicial preveia que el Barça volés a Londres dijous a les 16.00.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT