Barça
Esports Barça 20/04/2013

El Barça ja pot ser campió la setmana vinent

Els blaugranes guanyaran la Lliga si derroten l'Athletic Club a San Mamés i el Reial Madrid perd el derbi contra l'Atlètic al Vicente Calderón

M.m.
1 min

BarcelonaLa victòria del Barça contra el Llevant acosta encara més els blaugranes al títol de Lliga. Tant, que la setmana vinent ja pot proclamar-se campió si guanya a San Mamés i el Reial Madrid perd el derbi contra l'Atlètic al Vicente Calderón.

El Barça té 13 punts d'avantatge respecte al Reial Madrid quan encara en falten 18 per disputar. Dit d'una altra manera, i tenint en compte que els blaugranes tenen l''average' perdut amb els blancs, els de Tito Vilanova necessiten 6 punts per aconseguir el títol. Uns punts que poden guanyar ells o que pot perdre el rival.

L'equip que entrena Tito Vilanova serà campió dissabte vinent si guanya a San Mamés contra l'Athleetic Club −si suma tres punts− i el Reial Madrid perd contra l'Atlètic al Calderón −si en perd tres−. En aquest supòsit, els blaugranes sabrien que són campions en aterrar a Barcelona, ja que juguen just abans que els madrilenys.

En el segon cas, el Barça pot ser campió d'aquí a quinze dies, independentment de què faci el Madrid. Els blaugranes haurien guanyat a la Catedral i també haurien de guanyar el Betis al Camp Nou en la 34a jornada.

stats