Barça
Esports Barça 18/07/2011

El Barça 2011/12 es posa en marxa ben d'hora amb les revisions mèdiques de rigor

Bojan té permís i no ha anat al Camp Nou, i en canvi Jeffren, que té una sortida més complicada, sí que les ha passat. Puyol no hi era perquè continua recuperant-se

Redacció
1 min
Xavi, Keita, Busquets i Piqué durant la revisió mèdica del Barça en el primer dia de pretemporada.

BarcelonaEl Barça campió de Lliga i d'Europa ha posat en marxa la temporada 2011/12 aquest dilluns al matí. Setze jugadors han fet unes analítiques a la ciutat esportiva i posteriorment s'han traslladat al centre mèdic del Camp Nou per completar la revisió mèdica, amb exercicis com la prova d'esforç o el control d'alçada i pes.

El lesionat Carles Puyol, en procés de recuperació, i Bojan, amb permís del club perquè la seva sortida és imminent, no han portat a terme els testos. Tampoc hi eren els cinc jugadors que han participat en la Copa Amèrica (Messi, Mascherano, Milito, Alves i Adriano). Qui sí que ha passat tota la revisió ha sigut Jeffren Suárez, que segurament tampoc començarà la temporada, però la seva sortida no està tant lligada com la de Bojan.

Els jugadors, que s'han mostrat somrients en el moment de retrobar-se amb els seus companys, s'han dividit en quatre grups per superar les proves del Camp Nou. Dos eren de cinc (Valdés, Pinto, Piqué, Iniesta i Xavi, el primer, i Sergio, Villa, Pedro, Keita i Abidal, el segon) i dos més de tres (Jeffren, Maxwell i Afellay, per una banda, i Thiago, Fontàs i Jonathan dos Santos, per l'altra).

La primera presa de contacte del Barça amb la gespa serà aquesta tarda. A partir de les 19 hores (en directe per Barça TV), el conjunt blaugrana s'entrenarà a la ciutat esportiva Joan Gamper.

stats