Barça
Esports Barça 15/10/2011

El Barça rep el Racing, la primera aturada d'un intens mes d'octubre

Els blaugranes juguen aquest vespre contra el Racing al Camp Nou (20.00 h per GolT i Canal + Lliga), en el primer dels vuits partits que els de Guardiola hauran de jugar en les pròximes tres setmanes

N. Arroyo
1 min
Guardiola parla amb el grup abans de l'entrenament.

BarcelonaEl Barça rep aquest vespre el Racing al Camp Nou a les 20 h, en el primer dels vuits partits que els de Guardiola hauran de jugar en les pròximes tres setmanes. El tècnic deixava clar ahir que tot i no haver pogut preparar el partit com voldria, creu que tots els jugadors “estaran preparats” i canviaran ràpid el xip de les seleccions al partit.

El que més l’obsessiona és “estar fins per saber atacar la bona defensa que sempre tenen els equips d’Héctor Cúper”, tècnic del Racing de Santander. Tot i que Messi ha tingut un llarg viatge per jugar la fase de classificació amb l'Argentina, s'espera que jugui de titular, com també Alves, que ve del Brasil. Qui probablement tingui descans sigui Mascherano, en benefici de Fontàs, que podria sortir en l'onze en una defensa que, possiblement, torni a ser de tres. El migcentre serà per Keita, més descansat que Busquets.

La visita de l’equip càntabre obrirà una setmana de futbol al Camp Nou on el Barça jugarà tres partits en tot just set dies: dos de Lliga, el d’avui contra el Racing i el de dissabte vinent contra el Sevilla, i un de Lliga de Campions contra el Viktoria Pilsen dimecres.

Possible alineació:

Barça: Valdés; Puyol, Fontàs, Maxwell; Keita, Xavi, Iniesta, Thiago; Alves, Messi i Pedro

Racing: Toño; Francis, Álvaro, Bernardo, Christian; Diop, Tziolis; Arana, Adrián, Óscar Serrano; Munitis

Àrbitre: Ayza Gámez (Col·legi valencià)

Hora i lloc: 20 h al Camp Nou (GolT i Canal + Lliga)

stats