Barça-Madrid
Esports Barça 27/11/2010

Puyol: "No juguem contra Mourinho, juguem un Barça-Madrid"

El capità blaugrana ha atès als mitjans de comunicació a dos dies del clàssic i ha deixat clar que el Barça "serà fidel al seu estil jugui com jugui el Madrid"

Redacció
1 min
Carles Puyol durant la roda de premsa prèvia al clàssic

BarcelonaCarles Puyol, en roda de premsa, ha aclarit que l'equip "està centrat en fer el seu futbol i arriba en bon moment" al clàssic. El central blaugrana augura "un bon partit" i refusa qualsevol referència a golejades. "Mai se sap què pot passar durant un partit, però és complicat que es donin".

Com veu el Madrid d'aquest any? "Es tanca molt bé i després tenen jugadors molt ràpids a dalt, que surten molt bé a la contra. Serà un partit difícil i haurem d'estar molt atents".

Tot i la presència de Mourinho, no creu que el partit s'assembli al de l'Ínter de Lliga de Campions. "Sempre és diferent una eliminatòria que un partit de lliga. No sé com jugaran, si es plantejarà tant defensiu o no, però sí sé com jugarem nosaltres. Davant tindrem jugadors molt complicats.

Espera un ambient positiu a les grades. "Demano a l'afició que estiguin al costat de l'equip, que ens recolzin molt i s'oblidin d'altres històries". I recorda que "no es juga contra Mourinho. Es juga un Barça-Madrid". Tampoc creu que s'hagin de centrar només en Cristiano, perquè "tenen altres jugadors que són molt bons, com Higuaín o Di María."

El Madrid encara té el dubte d'Higuaín o Benzema a la punta. "No són massa diferents, més enllà que Higuaín potser té més confiança. Tots dos van molt bé a l'espai". I, ha comentat que "Raúl o Ronaldo han sigut, potser, els jugadors que més problemes m'han donat".

stats