Lliga de Campions
Esports Barça 25/04/2011

El Madrid ja és lleuger favorit segons les cases d'apostes

Les principals cases d'apostes com bwin, bet365, betfair o betclic veuen més probable el triomf del Madrid que el del Barça, tot i que es paga pràcticament el mateix en un cas i en l'altre

Redacció
1 min
Final Copa del Rei: Barça - Madrid

BarcelonaUn títol ho ha canviat tot. Ara, el Barça no és favorit per derrotar el Madrid en Champions, segons les cases d'apostes. Que el Madrid s'alcés amb la Copa del Rei la setmana passada ha fet que l'equip de Mourinho sigui en aquests moments el principal favorit per treure un bon resultat en l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions que es juga dimecres al Santiago Bernabéu.

Bwin paga a 2,55 euros la victòria del Madrid, mentre que dóna 2,70 si és el Barça qui treu un bon resultat. També es decanta pels locals la casa bet365, que paga 2,60 en un cas i 2,62 en l'altre. Mínima és també la diferència que proposa betfair, que valora en 2,78 euros la victòria blanca per 2,80 la blaugrana.

Betclic no es decanta per cap dels dos equips i paga 2,60 en tots dos casos. Miapuesta és l'únic que encara creu que els de Guardiola són favorits i paga 2,40 el seu triomf, per 2,50 la derrota.

L'empat ronda els 3,30 euros en totes les companyies. També triomfen altres premis, com el de qui serà el primer jugador en marcar un gol, on Messi i Cristiano parteixen com a principals candidats.

stats