Barça
Esports Barça 17/04/2011

Casillas creu que "el Madrid ha plantat cara" i Valdano, que "l'empat és bo"

Iker Casillas creu que té mèrit haver empatat "jugant tota la segona meitat amb deu", mentre que Valdano valora "l'esforç heroic de l'equip" i considera positiu el resultat

Redacció
1 min

BarcelonaLes primeres valoracions del partit pel bàndol madrileny són positives. El porter blanc creu que "l'empat no era fàcil" perquè l'equip ha jugat "tota la segona meitat amb deu". "Hem aconseguit un empat de penal, però l'equip ha plantat cara" i s'ha mostrat satisfet.

"Sabíem que aquest era el partit menys importants de tots i hem de buscar la part positiva del resultat", ha afegit Casillas.

També ha parlat el director esportiu del Reial Madrid, Jorge Valdano: "L'equip ha fet un esforç heroic, buscant el gol amb deu homes. Tenint en comtpe com ha anat el partit, donem per bo el resultat", ha explicat.

Valdano no ha volgut valorar el plantejament defensiu de Mourinho perquè "la directiva no té res a dir en les qüestions tècniques", com tampoc ha volgut jutjar les decisions arbitrals. De cara als propers enfrontaments, l'argentí assegura que s'ha vist que "tots dos equips tenen les seves fortaleses i que són batalles molt igualades".

stats