BARÇA
Esports Barça 09/01/2013

Jordi Roura: "En aquests partits és important no trencar la bona dinàmica"

El segon entrenador del Barça ha parlat abans del partit de Copa del Rei d'aquest dijous contra el Còrdova al Camp Nou

Nuria García
2 min
Jordi Roura

BarcelonaEl segon entrenador del Barça, Jordi Roura, ha parlat abans del partit de Copa del Rei contra el Còrdova d'aquest dijous al Camp Nou. "El Màlaga va haver de patir. Hi ha mil exemples que et demostren la dificultat d'aquestes eliminatòries, així que nosaltres sortirem com sempre ho fem. Tenim avantatge, però primer el partit s'ha de jugar. No vull parlar de possibles rivals a la Copa sense haver superat la nostra eliminatòria", ha dit Roura.

"Nosaltres portem una dinàmica molt bona i hem de mantenir-la. En aquests partits és important no trencar la bona dinàmica. Intentarem posar la màxima intensitat, com fan sempre aquests jugadors", ha afegit el segon entrenador blaugrana.

Roura ha analitzat el Còrdova: "És un equip amb molta intensitat, tots els seus jugadors són dinàmics i bons tècnicament. Sense tenir res a perdre, no tindran cap problema en ser atrevits i en mirar endavant".

Sobre el partit del passat diumenge contra l'Espanyol, Roura ha dit: "Aquests partits són complicats. Nosaltres no vam pecar de no tenir intensitat. Vam jugar a un ritme molt alt i la primera mitja hora va ser francament molt bona. No estic sorprès perquè quan veus les dades i veus com han treballat durant els entrenaments.... el rendiment no sorprèn"

Preguntat sobre la situació del porter Víctor Valdés, que va dir que tenia intenció de provar sort a altres lligues, Roura ha comentat: "És una decisió seva. Ara per ara, en Víctor és el nostre porter i estic convençut que seguirà amb nosaltres molt de temps. Per a nosaltres és el millor porter que podem tenir".

Sobre el premi que aquest dilluns va recollir Leo Messi, Roura ha destacat "la importància del que ha fet, guanyar quatre Pilotes d'Or seguides és un fet descomunal. Veient-lo cada dia t'oblides de les coses i de la grandesa de tot el que ha fet". "Tots hem portat això amb certa naturalitat, però si penses en què ha fet, és per treure's el barret", ha apuntat.

Preguntat per Villa, Roura ha afirmat: "Veurem l'entrenament que farem abans del partit i decidirem llavors si entra a l'equip. El David ve d'un procés complicat, ha patit una lesió important. Cada dia està a un millor nivell. No tenim cap dubte que al final tornarà al seu nivell".

Roura ha afirmat que Tito Vilanova no s'asseurà aquest dijous a la banqueta: "En principi, Tito no estarà. Ha hagut de sortir per un tema de contrastos mèdics i no s'asseurà a la banqueta". "El que ha passat amb Tito ha estat una situació difícil per a tots, però ara això és un al·licient per als jugadors i per al cos tècnic. Aquesta situació ens reforça més", ha afegit.

Sobre Adriano, que ha entrat a la convocatòria després d'exercitar-se aquest dimecres al matí amb el grup, ha dit: "Ha entrat a la convocatòria però aquests dies l'hem anat cuidant perquè ha tingut unes petites molèsties. En l'últim entrenament veurem com està i quines possibilitats té de jugar".

Sobre l'anunci de Pep Guardiola de tornar a entrenar, Roura ha dit que li sembla "una notícia fantàstica".

stats