Barça
Esports Barça 16/06/2011

Sandro Rosell afirma que "no ens tornarem bojos" per fitxar Cesc Fàbregas

El Barça diu que si l'any passat van oferir 40 milions d'euros pel jugador de l'Arsenal, "aquest any en val menys"

Albert Solé
1 min
Cesc Fábregas, amb Martina Klein i Ángel Schlesser.

Barcelona"Qui no vol venir al Barça? Suposo que Cesc també, i què passarà amb ell no ho sé. Si ens interessa i volem fitxar-lo farem un gest racional, el que pugui assumir el club i prou", ha assegurat un prudent Sandro Rosell.

El president del Barça té molt clar que les negociacions pel jugador de l'Arsenal s'han fet de forma massa pública: "s'ha taquigrafiat, ja ho vaig dir l'any passat, i això no m'agrada. Però això és una herència que tenim, no és la manera que ens agrada, però aquest cop ha estat així i no ho podem evitar. L'únic que puc dir és que no ens tornarem bojos".

En aquest sentit, ha llançat n missatge clar cap al club anglès: "Per fitxar Cesc cal saber quin seria el seu salari, quins anys de contracte etc. Si l'any passat vam oferir 40, ara val menys de 30".

De la mateixa manera, ha explicat que si cal fer un esforç, el faran: "Si amb 45 milions més vendes no arribem a les pretensions dels tècnics, ens podríem arribar a plantejar d'avançar els diners previstos per l'any que ve, cosa que no ens agradaria fer, però això voldria dir que l'any següent no tindríem res per fitxar".

stats