Barça
Esports Barça 16/03/2011

Rosell: “Abi, el Barça t'estima”

El president Sandro Rosell ha mostrat tot el suport i la solidaritat del club al jugador, que ha avançat la seva operació d’un tumor al fetge a aquest dijous

Redacció
1 min
Sandro Rosell, a la llotja amb el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.

BarcelonaDimarts a la nit, Sandro Rosell, acompanyat pel vicepresident Josep Maria Bartomeu, el directiu Jordi Monés i el director tècnic, Andoni Zubizarreta, es van traslladar al domicili particular del jugador per transmetre tot el suport al jugador i a la seva família. A més, va a posar a disposició d'Abidal tots els recursos mèdics del club per contribuir a la recuperació del francès.

Després d’aquesta visita, el president del FC Barcelona ha explicat que “el Barça està al 100% amb Éric Abidal. El club farà tot el que estigui a l’abast de la nostra institució i més, perquè ell es pugui recuperar”. Perquè, per damunt de "qualsevol aspecte de la vida hi ha la salut", ha dit Rosell. I ha afegit: “Abi, el Barça t’estima”.

Segons han informat els serveis mèdics del club, el jugador serà intervingut finalment dijous a les 16 hores a BarnaClinic, del grup Hospital Clínic. El motiu d’avançar la intervenció (inicialment estava prevista per divendres) és que BarnaClinic ha pogut reorganitzar la seva agenda de quiròfans.

stats