Publicitat
Publicitat

Barça

L'operen dijous a les 16.00 hores

Rosell: “Abi, el Barça t'estima”

El president Sandro Rosell ha mostrat tot el suport i la solidaritat del club al jugador, que ha avançat la seva operació d’un tumor al fetge a aquest dijous

Dimarts a la nit, Sandro Rosell, acompanyat pel vicepresident Josep Maria Bartomeu, el directiu Jordi Monés i el director tècnic, Andoni Zubizarreta, es van traslladar al domicili particular del jugador per transmetre tot el suport al jugador i a la seva família. A més, va a posar a disposició d'Abidal tots els recursos mèdics del club per contribuir a la recuperació del francès.

Després d’aquesta visita, el president del FC Barcelona ha explicat que “el Barça està al 100% amb Éric Abidal. El club farà tot el que estigui a l’abast de la nostra institució i més, perquè ell es pugui recuperar”. Perquè, per damunt de "qualsevol aspecte de la vida hi ha la salut", ha dit Rosell. I ha afegit: “Abi, el Barça t’estima”.

Segons han informat els serveis mèdics del club, el jugador serà intervingut finalment dijous a les 16 hores a BarnaClinic, del grup Hospital Clínic. El motiu d’avançar la intervenció (inicialment estava prevista per divendres) és que BarnaClinic ha pogut reorganitzar la seva agenda de quiròfans.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT