Barça
Esports Barça 25/03/2011

Villa, Xavi i Afellay, protagonistes amb les seves seleccions

Villa i Afellay han aconseguit veure porta amb les seves seleccions (l'asturià, per partida doble), mentre que Xavi ha jugat el seu partit 100 com a internacional

Xavi ha arribat als 100 partits amb la selecció estatal.

BarcelonaDels set internacionals blaugranes que tenien partit aquest divendres, només el porter Víctor Valdés no ha estat titular. El porter del Barça ha vist l'Espanya-República Txeca (2-1) des de la banqueta, mentre que els seus companys culers –Piqué, Busquets, Xavi, Iniesta i Villa– sí que han jugat de titulars i han disputat els 90 minuts.

De fet, dos dels seus companys al Barça, han estat protagonistes en el partit de la selecció espanyola. El primer Xavi Hernández, que ha jugat el seu partit 100 com a internacional, i el segon Villa. El davanter blaugrana ha aconseguit els dos gols d'Espanya (69' i 73', de penal) i ha aconseguit remuntar un partit que els de Vicente del Bosque perdien 0-1 al descans després que la República Txeca s'avancés amb un gol de Plasil (28'). A més, Villa, amb els dos gols, ha aconseguit superar Raúl com a màxim golejador de la selecció estatal, amb 46 gols en 72 partits.

L'altre blaugrana amb partit, Afellay, ha sortit de titular per jugar contra Hongria i s'ha lluït, amb molta participació i fins i tot gol. Van der Vaart ha obert el macardor al minut 8' i l'extrem culer l'ha ampliat segons abans d'acabar el primer temps. En el segon temps, Kuyt i Van Persie han arrodonit la golejada (4-0).